BEELD BRENGT UW BUSINESS IN BEWEGING

Beeld dat uw klanten raakt. Daar gaat het om bij WHS MEDIA. Ons enthousiaste team geeft dynamiek aan uw boodschap. In doeltreffend beeld en geluid, ondersteund met pakkende tekst.

In vier gespecialiseerde divisies produceren we al ruim 12 jaar films en video’s, fotoreportages en beurspresentaties, brochuremateriaal en geven marketing- en communicatieadvies. Ook bij de productie van apps voor smartphones of tablets ondersteunen we u graag. Zowel voor de zakelijke als educatieve markt. Onderwijsmethoden vullen elkaar digitaal en in boekvorm op treffende wijze aan, geven onze klanten terug. We durven onze track record gerust indrukwekkend te noemen. Ook verzorgen we graag uw huisstijl of branding campagne. Het gaat om het totale beeld. Beeld dat bijblijft. Kijken, luisteren, doen en beleven. Wij maken het plaatje graag voor u compleet.

 

 

Bent u benieuwd of wij ook dynamiek aan uw boodschap kunnen geven? Informeert u dan naar onze diensten. Vrijblijvend kennismaken kan natuurlijk ook. Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak.

Bezoekadres Arnhem
De Koppeling 15-B1
6986 CS Angerlo

Bezoekadres Den Haag
Westvlietweg 71-3
2495 AA Den Haag

T (026) 3215417
E info@whsmedia.eu

Routebeschrijving