PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

VOORUIT MET CITO TIJDENS DE NATIONALE ONDERWIJS TENTOONSTELLING

Gedreven werkt het Cito al sinds 1968 vanuit hun maatschappelijke missie ‘gelijke kansen voor iedereen’. Dagelijks bundelen 500 medewerkers hun krachten met ruim 2000 (onderwijs)professionals om de talenten en mogelijkheden van leerlingen en werknemers te volgen en te meten.

Jaarlijks ontwikkelen zij zo’n 500 toetsen en examens. Ook zet het Cito hun expertise graag in voor trainingen, advies, onderzoek en kennisdeling. Dit doen ze voor onderwijs, bedrijven en overheden. Tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) presenteerde het Cito zich prominent. Onze fotografen zorgden ervoor dat de juiste beelden voor verschillende promotionele- en persdoeleinden werden gemaakt.

admin

Geef een reactie