PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

‘JONGEREN IN DE LIFT’ WERKT IN LEIDSCHENDAM-VOORBURG, VOORSCHOTEN EN WASSENAAR!

De campagne ‘Jongeren in de Lift’ is bedoeld voor jongeren (tot 27 jaar) uit de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar, veelal met wisselende achtergrond, die op zoek zijn naar dagbesteding of een baan.

De jongeren die deelnemen aan Jongeren in de Lift zijn goed voorbereid. Ze hebben een sollicitatietraining gevolgd, nagedacht over wat ze willen bereiken en geleerd hoe zij zich kunnen presenteren. Jongeren in de Lift organiseert netwerkbijeenkomsten met ondernemers en deze vinden plaats in een ontspannen sfeer. De kracht van het initiatief is de kleinschalige setting, waardoor jongeren in beeld komen en daadwerkelijk een stap vooruit kunnen doen. Wij produceerden in opdracht van Beguin Media Totaal een film waarin jongeren en ondernemers vertellen over hun ervaringen met Jongeren in de Lift.

admin

Geef een reactie