NIEUWS

Een doeltreffende folder, een aansprekende brochure of onderhoudende nieuwsbrief nodig? Bel +31(0)26 3215417.

MAKEN WIJ OOK EEN AFTERMOVIE VAN UW BEURS, CONGRES OF EVENEMENT?

Organiseert u binnenkort een beurs, congres, themabijeenkomst of evenement? Kortom een project waar uw trots op bent! Ons enthousiaste en ervaren team geeft graag dynamiek aan uw boodschap.

In doeltreffend beeld en geluid. Op deze wijze deelt u uw succes uw doelgroep: ook na uw evenement, via televisie, uw website of sociale media. U kunt van uw evenement een krachtige film laten maken. Afgewisseld met muziek en treffende quotes van deelnemers en bezoekers wordt uw boodschap dan eigentijds gepresenteerd. Reserveer snel! Wij realiseren dan nu tijdelijk, geheel kosteloos, ook een professionele fotoshoot van uw evenement. Voor de nodige overtuiging kan bijvoorbeeld de voice-over stem van Kasper Kooij, bekend van Radio 2 en en de TOP2000, tegen een geringe meerprijs uw boodschap extra kracht bijzetten. Deel uw beurs, congres of evenement eenvoudig en onderscheidend via bijvoorbeeld sociale media als Facebook, Twitter, YouTube, etc. Wilt u meer weten of direct reserveren? Stuurt u dan een mail of bel +31(0)26 3215417.

Bekijk de aftermovie van het AcceptEmail Breakfast Event bij KPMG in Amstelveen.

admin

Geef een reactie