NIEUWS

Een doeltreffende folder, een aansprekende brochure of onderhoudende nieuwsbrief nodig? Bel +31(0)26 3215417.

WAT KAN DIGITAL SIGNAGE VOOR UW ORGANISATIE OF BEDRIJF BETEKENEN?

Digital Signage, ook wel ‘Beeldschermcommunicatie’ of ‘Narrowcasting’ genoemd, is de audiovisuele techniek die wordt toegepast om informatie uit te zenden met een specifiek doel en voor een specifieke doelgroep.

Deze laatste term wordt ook wel gebruikt omdat het tevens de tegenhanger is van het Engelse broadcasting. De inhoud van informatie die via Digital Signage wordt uitgezonden is zoveel mogelijk op maat gesneden voor de doelgroep (gebruiker) die deze informatie te zien krijgt. Hierin is niet alleen de inhoud zelf van groot belang, maar ook op welke locatie, op welk moment en met welk doel de informatie wordt uitgezonden. Wilt u weten wat Digital Signage voor uw organisatie of bedrijf kan betekenen? Samen met onze technische partner Fidato kunnen wij u hiermee van A tot Z van dienst zijn. Neem contact op met één van onze account managers voor een vrijblijvende demonstratie. Bezoek voor contentcreatie en voordelige bedrijfs-, project-, instructie- of promotiefilm ook onze website www.motionmedia.tv en www.reclamespotjes.com.

admin

Geef een reactie