NIEUWS

Een doeltreffende folder, een aansprekende brochure of onderhoudende nieuwsbrief nodig? Bel +31(0)26 3215417.

BEZOEK STANDFOTOGRAFIE.EU EN BOEK UW BEURSFOTOGRAAF

Een nieuw beursseizoen gaat van start! Boek nu uw fotograaf op standfotografie.eu. Uiteenlopende bedrijven, organisaties en instellingen gingen u voor en brachten wij tijdens hun beursdeelname of evenement in beeld.

Denk bijvoorbeeld aan de officiele beurs-, stand- en persfotografie tijdens de Europort, Infratech en Industrial Maintenance in opdracht van Ahoy’. Of een sfeerimpressie in opdracht van Heineken van hun activiteiten tijdens de Horecava, IKEA Nederland op de Woonbeurs en Kia tijdens de AutoRAI in de Amsterdamse RAI. Vele evenementen en deelnemers in binnen en buitenland maken met regelmaat gebruik van onze dienstverlening. Denk hier vooral ook aan beursimpressies in (bewegend)beeld van beurzen, evenementen, congressen, openingen of beursstands. Kortom bezoek standfotografie.eu en boek uw beursfotograaf.

admin

Geef een reactie