PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

HERMAN VAN VEEN EN DUITSLAND

Herman van Veen is één van de meest opvallende Nederlandse artiesten van deze tijd. In 1965 maakte hij zijn theaterdebuut met de muziekvoorstelling ‘Harlekijn’.

Sindsdien reist hij de wereld over en inspireert hij mensen met zijn programma’s, die hij in vier talen opvoert. Tot op heden heeft Van Veen 178 cd’s, 21 dvd’s en 70 boeken geproduceerd. Hij speelt viool, zingt, schrijft, componeert, is actief als regisseur, acteur en activist voor de rechten van het kind. Voor zijn opmerkelijke prestaties ontving Van Veen talloze onderscheidingen, waaronder in 1999 het Duitse Bundesverdienstkreuz en in 2008 de Ridderorde van de Nederlandse leeuw. De DNHK was bijzonder verheugd haar gasten dit jaar een artiest van dit kaliber te mogen presenteren tijdens het jaarlijkse Zomerfeest in Kasteel Nijenrode te Breukelen. Ook dit jaar was ons gevraagd een filmimpressie te realiseren van dit bijzondere evenement.

Bekijk de filmimpressie voor de DNHK tijdens het Zomerfeest.

admin

Geef een reactie