NIEUWS

Een doeltreffende folder, een aansprekende brochure of onderhoudende nieuwsbrief nodig? Bel +31(0)26 3215417.

INTERVIEWS, REDACTIE EN FOTOGRAFIE: UW NIEUWSBRIEF … ONZE ZORG!

De lezer van een nieuwsbrief neemt na gemiddeld 5 seconden de beslissing om door te lezen. Een nieuwsbrief maken is dan ook een vak. Wij ontzorgen u van A tot Z met het realiseren van uw nieuwsbrief. Wij realiseren voor de interviews en fotografie op locatie, de vormgeving en wij zorgen ervoor dat uw nieuwsbrief, zowel in print als digitaal, op tijd de deur uit gaat. U heeft hiermee een kleurrijk communicatiemiddel in handen, dat het wel goed zal doen op beurzen, tijdens klantgesprekken of als algemeen reclamemiddel. Bij ons vindt u de combinatie van geprinte en digitale media. Een crossmediale benadering die zorgt voor een totale beleving van uw boodschap. Wij werken op het gebied van redactionele vormgeving en copywriting intensief samen met Beguin Media Totaal. Een krachtige combinatie! Heeft u interesse?  Informeer naar onze diverse mogelijkheden en aktievoorwaarden of vraag vandaag nog een offerte aan.

admin

Geef een reactie