PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

SOLLICITEREN OP Z’N DUITS

De DNHK bemiddelt sinds vele jaren personeel voor Duitse bedrijven in Nederland en vice versa. De personeelsadviseurs van de Handelskamer hebben uitgebreide ervaring op het gebied van de grensoverschrijdende arbeidsmarkt.

Wanneer je gaat solliciteren bij een bedrijf in Duitsland of bij een Duits bedrijf in Nederland moet je rekening houden met bepaalde verschillen ten opzichte van wat in Nederland gebruikelijk is. Wat moet je wel doen en wat absoluut niet? Waar moet je je op voorbereiden? Wij produceerden in opdracht van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) een film met doeltreffend advies.

Bekijk de film voor de DNHK over ‘solliciteren op z’n Duits’.

admin

Geef een reactie