PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

FILMIMPRESSIE VOOR KIA MOTORS NEDERLAND TIJDENS DE AUTORAI

Voordat de AutoRAI haar deuren voor het publiek opende, vond er een Exclusive VIP Preview plaats, alleen voor genodigden. Kia Motors Nederland nodigde haar zakenrelaties en dealers uit om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens deze avond werden zij uiteraard op de hoogte gebracht van een compleet overzicht van de primeurs, speciale uitvoeringen en het laatste Kia nieuws. Ook was het mogelijk de laatste technologische ontwikkelingen te ervaren. Ons was gevraagd om tijdens deze bijzondere avond de fotografie te verzorgen en een filmimpressie te maken.

Bekijk de filmimpressie voor Kia Motors Nederland tijdens de AutoRAI.

admin

Geef een reactie