PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE VOOR DIGITALE EN GEDRUKTE NIEUWSBRIEVEN VENTILEX

Ventilex is een sterk merk in procesindustrieën wereldwijd. Behalve drogers en randapparatuur, levert het bedrijf control en automation. Kortom, het complete droogproces inclusief sterilisatie of pasteurisatie. Ventilex is een technische partner voor vele industriële branches. Denk aan onder andere farmaceutische, chemische en energietoepassingen. Met kantoren in de Verenigde Staten en Nederland kan Ventilex over de hele wereld duurzame en kwalitatief hoogwaardige machines leveren. Beguin Media Totaal verzorgt voor Ventilex digitale en gedrukte nieuwsbrieven, leaflets, mailings en perstrajecten. In opdracht van Beguin Media Totaal zorgen wij voor de benodigde beelden.

admin

Geef een reactie