PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

GEEN MARKETINGPRAATJES, MAAR EEN FILM DOOR KIA-RIJDERS

Het peloton autojournalisten en persfotografen moest tijdens de persochtend op de AutoRAI even met de ogen knipperen. Tijdens de perspresentatie van Kia stonden niet alleen de mooie dames naast de glimmende auto’s maar stapten ook echte Kia-rijders uit. Gewone mensen in hun eigen kloffie en nog nooit eerder actief op een beursstand. Deze Kia-rijders waren door het automerk gevraagd iets te vertellen over hun ervaringen met de Kia waarin zij zelf rijden. Geen marketingpraatjes, maar echte en eerlijke verhalen van zeven Kia-rijders waren zo te beluisteren voor de aanwezige pers. Nooit eerder durfde een automerk het aan om de pers op deze manier te woord te staan. De normale bezoekers aan de AutoRAI konden deze rijders niet live ontmoeten, maar hun verhalen zijn wel op verschillende filmpjes tijdens de beurs en online op de website te zien. Logisch, want het zijn allemaal mensen met een baan of andere bezigheden die daardoor geen tijd hebben om de hele dag op de stand van Kia op de AutoRAI te zijn.

Bekijk de film door Kia-rijders tijdens de AutoRAI.

admin

Geef een reactie