PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

BABYPARK, DE GROOTSTE BABYWINKEL VAN EUROPA, OP DE NEGENMAANDENBEURS!

De Negenmaandenbeurs in de Rai in Amsterdam. Merken, gericht op zwangere staan daar, vaak met hun nieuwste producten. Babypark, de grootste babywinkel van Europa, verraste de bezoeker met leuke kinderkamers in verschillende stijlen op een grote stand. Met maar liefst 9 vestigingen en meer dan 50.000m2 aan winkeloppervlakte, heeft Babypark een vooraanstaande plaats in de babybranche. Een ruime keus aan kinderwagens, kinderstoelen, speelgoed en meubels voor de babykamer is direct uit voorraad leverbaar. En daarmee is nog lang niet alles opgenoemd. In de megastores vind je alles wat je nodig hebt voor je baby of peuter. Wij verzorgden de officiele fotografie en produceerden een filmimpressie van de beursdeelname in opdracht van Babypark.

Bekijk de filmimpressie voor Babypark tijdens de Negenmaandenbeurs.

admin

Geef een reactie