PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

STAAT MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO) OOK BIJ U OP HET MENU?

Een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt, maakt bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten hiervan en houdt hierbij rekening met belanghebbenden.

Dat kunnen medewerkers of klanten zijn, maar bijvoorbeeld ook omwonenden, leveranciers, investeerders en de maatschappij in algemene zin. Met de Menukaart Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wil het Werkgeversservicepunt van de gemeente, in samenwerking met het Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt Leidschendam-Voorburg, lokale ondernemers, bedrijven en organisaties inspireren. In de Menukaart staan voorbeelden en tips. Bij maatschappelijk betrokken ondernemen is samenwerking tussen bedrijven, instellingen, onderwijs en gemeente belangrijk. In opdracht van Beguin Media Totaal produceren wij een film over MVO in de gemeenten Leidschendam, Voorburg en Wassenaar.

admin

Geef een reactie