PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

DUITSE ONDERNEMINGEN PRESENTEERDEN ZICH COLLECTIEF TIJDENS DE WEEK VAN DE BOUW

Tijdens de Week van de bouw presenteerde ook onze buurstaat Noordrijn-Westfalen (NRW) zich groots met haar NRW-paviljoen. Negen Duitse ondernemingen presenteerden er oplossingen op het gebied van energie-efficiënt bouwen en het saneren van gebouwen. ‘Sommige bedrijven zijn al actief in Nederland en andere hebben juist die ambitie, daarom zijn we hier’, vertelt Kai Esther Feldmann, exportadviseur bij de Nederlands-Duitse Handelskamer DNHK. De Duitse exposanten en branche-experts introduceerden er nieuwe bouwmethodes en producten. Aanbestedingen in Duitsland, ontwikkelingen bij passiefhuizen en mogelijkheden voor de binnenhuissanering kwamen hier onder meer aan de orde. Het vakprogramma werd georganiseerd door de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) in opdracht van NRW.International. Ook deze editie was ons gevraagd om de officiële beurs- en persfotografie te verzorgen.

admin

Geef een reactie