PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

‘NEDERLANDSE INVESTEERDERSKRING NRW’ BIJ WILO DORTMUND

Een groot deel van de Nederlandse dochterbedrijven in Duitsland is gevestigd in de deelstaat Noordrijn-Westfalen (NRW). De ‘Nederlandse Investeerderskring NRW’ moet het contact en de uitwisseling tussen deze bedrijven stimuleren en input leveren voor het vestigingsbeleid en de economie in NRW. Naast een speech van Svenja Schulze, minister van Onderzoek, Wetenschap en Innovatie in NRW, was er tijdens een discussieronde voor ondernemers uit het bedrijfsleven alle ruimte om aan het woord komen en hun ervaringen in Noordrijn-Westfalen te delen. Vanzelfsprekend maakte ook een rondleiding door de afdeling ‘Onderzoek en Ontwikkeling’ van Wilo deel uit van het programma van de Investeerderskring. Ons was gevraagd dit dit evenement voor diverse doeleinden dynamisch in beeld te brengen.

admin

Geef een reactie