PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

DR. OETKER ORGANISEERT SESSIE VOOR LUNCHROOMONDERNEMERS

Lunchroomeigenaren blijken nog steeds vaak consumentenproducten te gebruiken wanneer zij gaan bakken. Dr. Oetker signaleerde dit en introduceerde speciale bakmixen voor de professional. Dennis van der Klaauw is eigenaar van Pure Lunchroom en een fan van de producten van Dr. Oetker. Met de mixen maakt hij de lekkerste kwarktaarten, heerlijke apfelstrudel, cheesecakes, etc. Onlangs demonstreerde Dennis tijdens de Lunchroom Inspiratiesessie in Maarssen wat er allemaal mogelijk is met deze producten. Je kunt met speels gemak een eigen draai geven aan de taarten, en Dennis is er een meester in. Deze ondernemers deden vooral veel inspiratie op en onze fotograaf bracht dit evenement in beeld.

admin

Geef een reactie