PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

ROYAAN VERTEGENWOORDIGT KWEKKEBOOM EN VAN DOBBEN

De wereld van foodservice verandert snel waardoor de behoefte aan onderscheidend vermogen stijgt. Foodserviceondernemers zijn daarvoor continue op zoek naar vernieuwende oplossingen om consumenten te verleiden en te verrassen. Royaan richtte zich daarom tijdens de Horecava op de wereld van haar afnemers in de foodservicemarkt en zal vernieuwende oplossingen presenteren om hen te inspireren. In vier verschillende werelden; horeca, leisure, cafetaria en ‘on the go’, konden de bezoekers van de Royaan-stand inspiratie opdoen en daarmee, in hun eigen omgeving, snacken opnieuw ontdekken. Wij verzorgden de officiële fotografie voor verschillende printmedia doeleinden, pers en online.

admin

Geef een reactie