PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

BERLIJNSE TEUFEL WINT NEDERLANDS-DUITSE PRIJS VOOR DE ECONOMIE

Naast de winnaar van de Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie: Teufel, had de DNHK nog vier ondernemingen genomineerd: Nanogate AG uit het Duitse Göttelborn bij Saarbrücken, het Nederlands-Duitse bouwproject SAAOne, maaltijdbezorgservice Takeaway.com en het Nederlands-Canadese Evans Airport Solutions. De Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie wordt sinds 2008 jaarlijks door de DNHK uitgereikt. Het is een onderscheiding voor bedrijven die in grensoverschrijdende context bijzondere prestaties leveren of buitengewone successen boeken. Dit jaar vond de uitreiking plaats in het kader van de Duits-Nederlandse Handelsdag in het Borussia-Park in Mönchengladbach. Wij verzorgden nu ook weer de registratie van het evenement.

Bekijk filmimpressie van de Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie.

admin

Geef een reactie