PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

VOLIÈREBOUW NEDERLAND IS BEESTACHTIG STERK IN TRALIEWERK!

Het raken van de juiste snaar bij de doelgroep. Daar draait het om bij een marketingcommunicatie campagne. Onze divisie BUROO adviseert en ondersteunt Volièrebouw Nederland bij het herzien en uitvoeren van het marketingcommunicatie beleid. Het bedenken en realiseren van een nieuwe identiteit en het inzetten van de juiste mix van instrumenten om te komen tot het gewenste doel zijn hierin essentieel. Naast het schrijven van een marketingcommunicatieplan verzorgen wij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, het opzetten van de off-line en online media en de uitvoering van de complete mediaplanning.

admin

Geef een reactie