PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

FOTOGRAFIE VAN VARIO-FLOW SYSTEEM

Denios ontwikkelde het VARIO-Flow systeem waarbij schone luchtsluiers, d.m.v. ejectortechniek, de emissie naar de achterwand verplaatsen. Hierdoor ontstaat een vrije werkplek. In de regel wordt een vrije werkplek uitgevoerd met een laminair-downflow techniek, waarbij de veiligheid naar het beschermingsniveau 3 wordt gebracht. Afhankelijk van de werkzaamheden en de risico’s kan het VARIO-Flow systeem een goed alternatief bieden. Met name in situaties waarbij luchtrecirculatie niet is toegestaan is er sprake van een aanzienlijk lager energieverbruik. VARIO-Flow vrije werkplekken worden in de regel op klantspecificatie gebouwd om het beste veiligheidstechnische resultaat te bereiken met een voorziening die op de praktijk is afgestemd en waarmee een hoge mate van efficiëntie wordt bereikt. Wij fotografeerden enkele VARIO-Flow opstellingen voor verschillende media-uitingen van Denios.

admin

Geef een reactie