PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

IMTECH ZET IN OP PROJECTMANAGEMENT

Binnen Imtech Nederland vindt een grote uitrol van de Projectmanagement Academy plaats. Een unieke training voor en door Imtech-medewerkers. Aan de hand van tien kritieke momenten worden honderden Imtech managers en projectleiders eenduidig opgeleid, zodat zij proactief aan de slag kunnen. De opleiding is optimaal afgestemd op de praktijk en biedt projectleiders en projectmanagers van Imtech de mogelijkheid om kleine tot complexe projecten optimaal aan te sturen. Imtech trekt hier de vergelijking met een trans-Atlantische zeilrace. Het doel van zo’n race voor de deelnemers is om te winnen. Voor zichzelf én voor hun sponsor die daarvoor betaalt en in ze gelooft. Het gaat om het leveren van de ultieme prestatie, onder aansturing van kapiteins die de wind in de zeilen houden. Dit om het schip, ofwel het project voor de klant, op tijd aan de finishlijn te krijgen. Imtech wil de beste technische dienstverlener zijn, een voorkeurspartner die klanten in staat stelt zich op hun kernactiviteit te richten. We willen prestaties leveren om trots op te zijn. Trots op de eindtijd, het schip, de bemanning, de behouden vaart én een tevreden sponsor. Wij produceerden in samenwerking met Beguin Media Totaal een film over de Projectmanagement Academy van Imtech Nederland. Deze film maakt onderdeel uit van een totaal communicatie- en informatiepakket.

Bekijk de film over de ‘Projectmanagement Academy’ van Imtech Nederland.

admin

Geef een reactie