PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

EDDING LEGAMASTER PRESENTEERT ZICH TIJDENS VERSCHILLENDE BEURZEN EN PROMOTIE-ACTIES

Voor pennen met vilt- en vezelpunten is edding als internationale onderneming al meer dan 50 jaar een begrip in Duitsland. Onder de merknaam edding ontwikkelt, produceert en verkoopt de edding Groep markeer- en schrijfmiddelen evenals productseries – onder de merknaam Legamaster – voor visualisering, presentaties en conferenties. De merken van de edding Groep worden in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht. De primaire doelstelling van edding is altijd een efficiënte bedrijfsvoering, waarvan alle partners profiteren. De producten van edding vallen op door hun duurzaamheid en kwaliteit, waarbij de behoeften van de klanten altijd het uitgangspunt zijn bij de productontwikkeling. Vanaf het begin is het een vast onderdeel van de bedrijfsfilosofie om de zakelijke activiteiten te verenigen met verantwoordelijkheid voor het milieu. Als bedrijf met een internationale omvang beschikt edding in de hele wereld over vestigingen en distributiepartners. Momenteel heeft de edding Groep circa 600 medewerkers. Het merk edding Legamaster presenteert zich tijdens verschillende nationale en internationale beurzen & promotie-acties om haar naam en producten bekendheid te geven. Wij verzorgen regelmatig in hun opdracht de fotografie.

admin

Geef een reactie