PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

AMBASSADEURSDAG STICHTING OPKIKKER DYNAMISCH IN BEELD

Stichting Opkikker telt meer dan 2500 kind ambassadeurs in de leeftijd van 7-18 jaar oud. Deze kinderen hebben in het verleden samen met hun familie mogen genieten van een Opkikkerdag. Hierdoor kunnen zij als geen ander beschrijven wat een Opkikkerdag voor waarde heeft. De kinderen, die in veel gevallen nog steeds ziek zijn, worden voor deze unieke functie gevraagd en ze kunnen hier zelf op een vrijblijvende manier invulling aan geven. De invulling varieert van het verzamelen van mobieltjes tot het organiseren van een sponsorloop en van het verkopen van lootjes tot het geven van een spreekbeurt. Iedere ambassadeur vult dit naar eigen kunnen in. En daar is Stichting Opkikker hen ontzettend dankbaar voor! In 2014 zijn alle ambassadeurs geridderd in de Orde van Stichting Opkikker en elk van hen kreeg een Opkikker medaille opgespeld op de wel heel speciale Ambassadeursdagen in Attractiepark Slagharen. Wij realiseerden in opdracht van sponsor Délifrance een dynamische filmimpressie van deze bijzondere dag. Deze film werd gemonteerd op de wereldhit ´Happy´ van Pharrell Williams.

admin

Geef een reactie