PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

LEGENDARISCHE KEEPER HANS VAN BREUKELEN GAF CEREMONIE STORK NOG MEER ELAN

Stork heeft tijdens de REACH Annual Safety Awards voor Continentaal Europa awards voor diverse uitstekende veiligheidsprestaties uitgereikt. De awards worden uitgereikt aan werknemers en teams van Stork die uitzonderlijke veiligheidsprestaties hebben geleverd, in overeenstemming met de waarden van ons REACH-veiligheidsinitiatief. Circa 70 vooraanstaande spelers in onze branche, het Senior Management van Stork en genomineerden uit Nederland, Duitsland en België woonden de ceremonie aan boord van de SS Rotterdam bij. De toespraak van Hans van Breukelen, de legendarische keeper van het Nederlands elftal, gaf de ceremonie nog meer elan. In zijn toespraak ging hij in op de overeenkomsten tussen de sportwereld en het verbeteren van de veiligheid, en benadrukte hij het belang van een goede samenwerking en discipline. Wij verzorgden in opdracht van Stork de fotografie tijdens dit evenement.

admin

Geef een reactie