PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

VORMGEVING JAARVERSLAG STICHTING RESPONZ

Voor RESPONZ hebben we een educatieve film gemaakt over de drie scholen en over ambulante begeleiding in het regulier onderwijs. In opdracht van Beguin Media Totaal werkten we verder mee aan andere redactionele producties. Beguin Media Totaal stelt elk jaar de schoolgidsen en jaarverslagen samen voor De Witte Vogel, de Maurice Maeterlinckschool en De Keerkring. Deze scholen maken onderdeel uit van de stichting RESPONZ. Deze scholenstichting biedt (voortgezet) speciaal onderwijs en ambulante begeleiding aan leerlingen met lichamelijke of meervoudige beperkingen en langdurig zieke leerlingen, waarbij ieder talent telt. Ook zijn andere uitingen voor RESPONZ ontwikkeld, zoals huisstijldrukwerk, gevelborden en websites.

admin

Geef een reactie