PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

PRODUCTIEPROCES PALUX DEUTSCHLAND IS TOONAANGEVEND

Onze filmploeg heeft het produktieproces van de fraaie RVS grootkeukens van PALUX Deutschland dynamisch in beeld gebracht. Ruim 60 jaar ervaring heeft dit prachtige gemaakt tot wat het nu is; een toonaangevende fabrikant van professionele, kwalitief hoogwaardige keukens. Kenmerkend voor PALUX is kwalitieit, innovatieve technieken, modern design en multifunctionaliteit. PALUX beschikt over een sterke export afdeling. Deze keukens worden naar vele landen, waaronder Nederland geëxporteerd. PALUX staat bekend om hun system know-how, wat het meest tot uitdrukking komt in het ontwerpen van keukens in allerlei settings en bij het installeren van deze keukens.

Bekijk de film voor Palux Deutschland over de productie.

admin

Geef een reactie