PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

ONDERNEMERSFORUM ‘URBANISATIE’ IN BERLIJN ONDER LEIDING VAN ANJA KOCH

Onze filmploeg registreerde met twee camera’s het Ondernemersforum Urbanisatie. Anja Koch presenteerde dit evenement. Zij is vooral in Duitsland bekend van het ARD nieuws. De wereldwijde verstedelijking en de daaruit voortvloeiende kansen voor ondernemers was het belangrijkste thema van een dit Nederlands-Duits Ondernemersforum in het Haus der Wirtschaft in Berlijn. De urbanisering is een van de belangrijkste megatrends van onze tijd. Nu al leven op aarde meer mensen in steden dan op het platteland. In 2030 zullen er volgens de Verenigde Naties wereldwijd vijf miljard stadsbewoners zijn.

admin

Geef een reactie