PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

FILM OVER DE MEERWAARDE VAN AMBULANTE BEGELEIDING VAN DE STICHTING RESPONZ

De Maurice Maeterlinckschool, onderdeel van de Stichting ResponZ, heeft een speciale afdeling die zich bezighoudt met ambulante begeleiding van chronisch zieke kinderen in het regulier primair- en voortgezet onderwijs.

Wij produceerden in samenwerking met Beguin Media Totaal een promotionele film om deze vorm van ondersteuning meer onder de aandacht te brengen bij belanghebbenden. Onze filmploeg maakten opnamen op diverse locaties binnen Nederland de benodigde filmopnames en monteerde deze film af in dezelfde huisstijl als eerder door ons voor de Stichting ResponZ geproduceerde films over onder andere speciaal onderwijs.

Bekijk de film ‘Ambulante begeleiding Stichting ResponZ’.

admin

Geef een reactie