PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

AUTOMECHANIKA IN FRANKFURT

In een van ‘s werelds grootste beursgebouwen, Messe Frankfurt, verzorgden onze fotografen in opdracht van verschillende opdrachtgevers de beurs- en persfotografie tijdens de Automechanika. Deze beurs is een van de grootste vakbeurzen op het gebied van autotechniek. Messe Frankfurt is één van `s werelds grootste vakbeursorganisatoren met een eigen beursterrein en meer dan 1.891 medewerkers wereldwijd. De Messe Frankfurt Group heeft een globaal netwerk bestaande uit 28 dochterondernemingen en 50 internationale sales partners, met hierdoor een aanwezigheid in meer dan 150 landen. Jaarlijks organiseert Messe Frankfurt in totaal 109 vakbeurzen welke een business platform vormde voor meer dan 77.300 exposanten en 2.9 miljoen bezoekers. Deze internationaal toonaangevende vakbeurzen bieden Nederlandse bedrijven uitstekende mogelijkheden voor export, marktuitbreiding en -verdieping en het voorblijven van de concurrentie.

admin

Geef een reactie