PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

FOTOGRAFIE VOOR TOONAANGEVENDE DUITSE BEURS IN KEULEN

Tijdens onder andere de SPOGA+GAFA in de Koelnmesse verzorgden wij voor verschillende binnen- en buitenlandse opdrachtgevers de officiële pers- en beursfotografie. Deze toonaangevende beurs is de ontmoetingsplaats van de internationale tuinbranche. Onze fotografen brachten vele indrukken, noviteiten, boeiende gesprekken en een grote productveelzijdigheid professioneel in beeld. Het beursterrein is modern en veelzijdig en is met zijn 284.000 m² overdekte oppervlakte en 100.000 m² oppervlakte buiten het op vier na grootste beursterrein van de wereld. Elk jaar trekken de evenementen van Koelnmesse 2,5 miljoen bezoekers en meer dan 44.000 exposanten. De belangrijkste wereldbeurzen voor meer dan 25 bedrijfstakken worden in Keulen gehouden, bijvoorbeeld de Anuga voor de voedingsmiddelenbranche, de Photokina voor de beeld- en fotobranche en de imm cologne voor de meubelindustrie.

admin

Geef een reactie