PORTFOLIO

Ook zo'n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

KLANTENCASES VOOR DENIOS

Denios is een krachtige speler op het gebied van veilige opslag en handeling van gevaarlijke stoffen. Denios ontwikkeld continu nieuwe producten en systemen, om de risico’s voor mens en natuur bij de omgang met gevaarlijke stoffen te minimaliseren.

WHS MEDIA is partner op het gebied van onder meer het realiseren van de copy en fotomateriaal ten behoeve van de tientallen klantencases. Veel bedrijven willen wel met regelmaat een (digitale) nieuwsbrief of klantencase uitbrengen, maar ontbreekt het simpelweg aan de tijd en expertise om de content in tekst en beeld te vergaren. Wij verdiepen ons in onze klant en haar klanten en hebben de expertise (fotografie, tekstschrijven, vormgeving) en ervaring in huis om binnen de gestelde termijn tot het gewenste resultaat te komen. Inmiddels hebben onze fotograaf en redacteur naar volle tevredenheid de bedrijven NMO Vervat in Nieuw Vennep en Klinipath in Duiven in beeld gebracht. De eerst volgende klantencases zullen de geleverde oplossingen door Denios bij MSD, KLM, Du pont en Friesland Campina belichten.

admin

Geef een reactie