PORTFOLIO

Ook zo'n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

CAMPAGNEFILM ‘MACH MIT’

Wij produceerde de campagnefilm in opdracht van de Actiegroep Duits. De actiegroep Duits is een initiatief van het Goethe instituut, de DNHK, het Duitsland Instituut en de Duitse overheid.

Men wil op de dag van de Duitse Taal zo veel mogelijk mensen met de Duitse taal in contact brengen. Ze roepen scholen, universiteiten, bedrijven, organisaties en culturele instellingen op om een activiteit te organiseren. Naast een groot evenement in Zwolle, komen er in het hele land kleinere activiteiten rond de Duitse taal. O.a. BN’ers als Linda de Mol, Herman van Veen, Evert ten Napel en Margriet Brandsma zijn ambassadeur van de Actiegroep Duits. In deze eerste campagnefilm vertellen drie jonge Nederlanders, die studeren en werken in Berlijn, voor de camera waarom het zinvol is om Duits te kunnen spreken.

admin

Geef een reactie