PORTFOLIO

Ook zo'n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

OPPERVLAKTETECHNIEK BIJ CZL TILBURG

CZL Tilburg is al meer dan 30 jaar actief in oppervlaktebehandelingen en reparaties van technisch hoogwaardige componenten. Wereldwijd vertrouwen toonaangevende namen uit diverse industrieën zoals machinebouw, petrochemie, luchtvaart, hydraulica, automotive, halfgeleider, levensmiddelen, optische, medische, en farmaceutische, het behandelen en repareren van hun kostbare, proceskritische onderdelen toe aan CZL Tilburg.

Wij brachten in Full HD video de diverse specifieke bedrijfsprocessen dynamisch en eigentijds in beeld. De bedrijfsfilm zal o.a. via de website, door vertegenwoordigers en op beurzen door CZL worden getoond.

admin

Geef een reactie