NIEUWS

Wilt u ook een aftermovie van uw beursdeelname of event? Neem dan contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

MAAK EEN AFTERMOVIE VAN UW BEURSDEELNAME

Neemt uw bedrijf of organisatie binnenkort deel aan een evenement of een beurs? U heeft vast een project of noviteit waar uw trots op bent! Ons enthousiaste en ervaren team geeft graag dynamiek aan uw boodschap.

In doeltreffend beeld en geluid. Op deze wijze komt uw beurspresentatie dynamisch binnen bij uw doelgroep: ook na uw beursdeelname, via televisie, uw website of sociale media. U kunt tijdens uw evenement of beursdeelname een krachtige film laten maken. Afgewisseld met muziek en treffende quotes wordt uw boodschap dan eigentijds gepresenteerd. Reserveer snel! Wij realiseren dan nu tijdelijk, geheel kosteloos, ook een professionele fotoshoot van uw beursdeelname. Voor de nodige overtuiging kan bijvoorbeeld de voice-over stem van Kasper Kooij, bekend van Radio 2 en en de TOP2000, tegen een geringe meerprijs uw aftermovie extra kracht bijzetten. Deel ook uw bedrijf, project of evenement eenvoudig en onderscheidend via bijvoorbeeld sociale media als Facebook, Twitter, YouTube, etc. Wilt u meer weten of direct reserveren? Stuurt u dan een mail of bel +31(0)26 3215417.

Kies voor een abonnement en u krijgt een film t.w.v. € 600,- van ons cadeau.

admin

Geef een reactie