NIEUWS

Wilt u ook een aftermovie van uw beursdeelname of event? Neem dan contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

MAAK EEN AFTERMOVIE VAN UW BEURSDEELNAME

Neemt uw bedrijf of organisatie binnenkort deel aan een evenement of een beurs? U heeft vast een project of noviteit waar uw trots op bent! Ons enthousiaste en ervaren team geeft graag dynamiek aan uw boodschap.

In doeltreffend beeld en geluid. Op deze wijze komt uw beurspresentatie dynamisch binnen bij uw doelgroep: ook na uw beursdeelname, via televisie, uw website of sociale media. U kunt tijdens uw evenement of beursdeelname een krachtige film laten maken. Afgewisseld met muziek en treffende quotes wordt uw boodschap dan eigentijds gepresenteerd. Deel ook uw bedrijf, project of evenement eenvoudig en onderscheidend via bijvoorbeeld uw website en sociale media. Wilt u meer weten of direct reserveren? Stuurt u dan een mail of bel +31(0)26 3215417.

Heeft u of hebben jullie klanten regelmatig wat te vertellen? Dan is natuurlijk fantastisch om deze verhalen te delen in de vorm van bijvoorbeeld een aansprekende testimonial, aftermovie, of promo (<60 seconden, inclusief 2 uur opnamen op locatie en reiskosten binnen de Benelux). Denk aan een beursdeelname of dat u zelf een evenement organiseert. Het kan uiteraard ook gaan om het delen van klant ervaringen of dat jullie trots zijn op een project of product.

Mocht dit toevallig spelen, dan is het wellicht interessant om een abonnement voor 10 filmproducties in overweging te nemen. In dat geval produceren wij de eerste filmproductie (t.w.v. € 589,00) volledig ‘gratis’ en bieden wij jullie ook nog eens eenmalig professionele fotografie van uw beursdeelname, evenement of project ‘kosteloos’ aan (ca. 20 high res. beelden t.w.v. € 240,00).

Bekijk hieronder enkele recent door ons geproduceerde aftermovies.

admin

Geef een reactie