DIVISIES

Heeft u hulp nodig bij het bedenken van een reclamecampagne of behoefte aan een sparringpartner? Bel +31(0)26 3215417.

BUROO, UW SPARRINGPARTNER IN MARKETING & COMMUNICATIE

Het uitdragen van een merkboodschap, het vermarkten van een dienst of het uitdragen van een maatschappelijk doel is belangrijk. Maar hoe regelt u dat en welk imago wilt u neerzetten?

WHS MEDIA is met haar divisie BUROO graag uw sparringpartner. We hebben ruime ervaring in marketing en communicatie. Voor overheid, bedrijfsleven en non-profit organisaties. Onze no-nonsense benadering is vaak een verademing gebleken. We zetten doelen om in concrete acties, rekening houdend met uw budget. De sterke combinatie van onze vier divisies biedt u desgewenst een totaalpakket van ideevorming tot uitvoering. Bekijk hier het portfolio van BUROO.

admin

Geef een reactie