DIVISIES

Een doeltreffende folder, een aanprekende brochure of onderhoudende nieuwsbrief nodig? Bel +31(0)26 3215417.

CROSSMEDIA ZET UW MARKETING KRACHT BIJ

Uw boodschap op papier, voorzien van aansprekend beeld en pakkende tekst? PRINT MEDIA heeft de vakkennis hiervoor in huis en ruime ervaring.

Creatief en enthousiast gaan we met uw boodschap aan de slag. We verpakken deze in flyer-, folder-, brochure of boekvorm. U heeft hiermee een kleurrijk communicatiemiddel in handen, dat het wel goed zal doen op beurzen, tijdens klantgesprekken of als algemeen reclamemiddel. Bij PRINT MEDIA vindt u de combinatie van geprinte en digitale media. Een crossmediale benadering die zorgt voor een totale beleving van uw boodschap. Wij werken op het gebied van redactionele vormgeving en copywriting intensief samen met Beguin Media Totaal. Een krachtige combinatie! Bekijk hier het portfolio van PRINT MEDIA.

admin

Geef een reactie