PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

VOLGENS REMEHA IS DE CO2-NEUTRALE DOELSTELLING HAALBAAR!

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met bijna 80 jaar historie en grote ambities voor de toekomst.

En met een Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. CV-ketels, Micro-WKK, thermostaten en (zonne)boilers. Wij maakten een aansprekende film over de boodschap van Remeha tijdens Building Holland over de transitie naar een CO2-neutrale toekomst.

Bekijk de film over de transitie naar een CO2-neutrale toekomst.

admin

Geef een reactie