PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

NOOTEBOOM TRAILERS SUCCESVOL TIJDENS BAUMA MUNCHEN

Nooteboom Trailers is een leidende internationale onderneming die haar klanten innovatieve en integrale oplossingen biedt voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton.

Het team van Nooteboom kijkt terug op een geslaagde beursdeelname aan de bauma in München, ’s werelds grootste beurs op het gebied van Bouw en Mijnbouw. Nooteboom Trailers boekten naar eigen zeggen dan ook een recordaantal bestellingen! In veel opzichten hun meest succesvolle beursdeelname aan bauma sinds 1995! Wij brachten hun succes professioneel in beeld.

Bekijk de hieronder de aftermovie.

admin

Geef een reactie