PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

BROCHURE VOOR IXIUT ASSESSMENT

IXIUT Assessment ondersteunt u of uw organisatie met bewezen gedrags- en drijfverenanalyses, selectie- en ontwikkelassessments. Zij zijn er voor het individu en voor teamontwikkeling. Het doel is te investeren in mensen. Het begrijpen van hun gedrag en hun drijfveren leidt op alle fronten tot vooruitgang. Denk aan beter communiceren met klanten en collega’s, effectiever coachen en wat dacht u van meer plezier in het werk of het leven in het algemeen? Daar wordt toch iedereen blij van! En iedere organisatie succesvoller. Wij hebben voor IXIUT de huisstijl ontwikkeld, een fraaie brochure vormgegeven en de website gebouwd.

admin

Geef een reactie