PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

INDUMATION GROOT SUCCES VOOR WEIDMULLER

Onze industriële omgeving zit vol met verbindingen die aangesloten, gecontroleerd en geoptimaliseerd moeten worden. Weidmuller Benelux streeft er naar om altijd de best mogelijke verbinding te bieden.

Dat blijkt niet alleen uit hun producten, maar ook uit de menselijke verbindingen die ze onderhouden: Weidmuller ontwikkelt oplossingen die voldoen aan alle vereisten van de betreffende specifieke industriële omgeving. Weidmuller Benelux presenteerde zich tijdens Indumation en wij produceerden een eigentijdse aftermovie van deze succesvolle beursdeelname.

Bekijk de aftermovie van Weidmuller Benelux tijdens Indumation.

admin

Geef een reactie