PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

EEN HOOPVOL VERSLAG VAN EEN GESLAAGDE CF-DAG

CF (Cystic Fibrosis) heeft op het leven van jonge mensen en hun omgeving grote impact. De NCFS organiseert jaarlijks een dag waar men graag veel wil herkennen bij elkaar.

Immers, herkenning geeft ook een gevoel van erkenning en dat is heel belangrijk. Het geeft zekerheid: ik sta er niet alleen voor, anderen voelen dit ook. En toch: als je zelf een kind met CF hebt, waar het niet goed mee gaat en die ook nog eens een andere, zeer ernstige aandoening ‘erbij’ heeft, dan herken je jezelf niet in een volwassen vrouw met CF, die rond de 50 jaar is en CF een ‘rustige‘ plaats in haar leven heeft kunnen geven. Zoveel mensen met CF, zoveel variatie. Om maar niet te spreken van de ouders, de grootouders, de schoonfamilies, de partners van mensen met CF, de broers en zussen.

Bekijk de door ons geproduceerde film over de CF-dag.

admin

Geef een reactie