PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

EEN FILM OVER ONDERWIJS ADVIES BUREAU MALTHA

OnderwijsAdviesBureau Maltha, kortweg OAB genoemd, is onderdeel van De Maltha groep. Bij het OAB worden de expertise en de meer dan 35 jarige ervaring en ontwikkeling van hoogwaardige onderwijsproducten uit De Maltha groep praktisch ingezet om schoolorganisaties te ontzorgen en te ondersteunen.

Het huidige onderwijs is continu onderhevig aan verandering. De maatschappelijke ontwikkelingen leggen steeds meer taken bij scholen neer met betrekking tot het opleiden van leerlingen. Ook door de technische mogelijkheden van digitaal onderwijs, die steeds beter aan zouden moeten sluiten bij de belevingswereld van leerlingen, wordt er steeds meer gevraagd van hun zelfstandigheid. Wij maakten een film over wat het OAB voor uw schoolorganisatie kan betekenen.

Bekijk de promotionele film over het OAB.

admin

Geef een reactie