PORTFOLIO

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

SUCCESVOLLE BEURSACTIE VAN ROBUUSTEIKEN TIJDENS BEURS EIGEN HUIS

Robuusteiken ontwerpt, bouwt en renoveert woonhuizen, boerderijen, tuinhuizen, gastverblijven, bijgebouwen en vakantiehuizen, uit robuust eikenhout. Eikenhout leeft, brengt sfeer, is duurzaam, maar bovenal ijzersterk. Wij, als communicatiebureau, realiseerden voor Robuusteiken de beursdeelname aan Beurs Eigen Huis. Tijdens deze beursdeelname konden bezoekers kans maken op drie eikenhouten salontafels door het gewicht van een balk te raden. Honderden bezoekers deden een gooi naar deze prachtige prijs. De doelstelling van deze beursactie was om voor Robuusteiken zoveel mogelijk gegevens van geïnteresseerde bezoekers te vergaren. De beurs is dan ook zeker geslaagd te noemen!

admin

Geef een reactie