ARCHIEF

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

Maandelijks archief april 2023

KORTE FILM VOOR SYNPRODO TOONT HET HELE PROCES VAN BEGIN TOT EIND

Synprodo, een toonaangevende producent van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en EPP (geëxpandeerd polypropyleen) producten, heeft onlangs een nieuwe machine aangeschaft om hun productieproces te verbeteren. De plaatsing van de machine vond plaats in de fabriek in Zwartsluis, waar Synprodo al meer dan 35 jaar gevestigd is.

Het plaatsingsproces van de nieuwe machine was een belangrijke mijlpaal voor Synprodo, en om dit proces te documenteren en te delen met hun klanten en partners, hebben ze gekozen om het proces vast te leggen. De korte film toont het hele proces van begin tot eind, inclusief de voorbereidingen, het transport van de machine naar de fabriek, en de uiteindelijke installatie.

Het resultaat is een indrukwekkende film die de nauwkeurigheid en professionaliteit van het team weergeeft. Het toont ook de geavanceerde technologie en hoogwaardige apparatuur die Synprodo gebruikt om hun producten te maken. De film zal ongetwijfeld een waardevol hulpmiddel zijn voor Synprodo om hun merk te promoten en hun klanten te overtuigen van de hoge kwaliteit van hun producten en processen.

Bekijk de hieronder de door ons geproduceerde film in UHD (4K).