ARCHIEF

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

Maandelijks archief februari 2023

KONINKLIJKE SMEVA INTRODUCEERT TOONAANGEVEND KOELMEUBEL

Tijdens Euroshop 2023 heeft Koninklijke Smeva, een toonaangevende producent van koel- en vriesmeubels, een revolutionair nieuw product geïntroduceerd genaamd “Arrondi”. Dit koelmeubel is een voorbeeld van hoe technologie en design kunnen samenkomen om de retail- en horeca-industrie te verbeteren.

Het opvallende kenmerk van de Arrondi is de gebogen vorm die een 360-graden zichtbaarheid biedt van alle producten die erin zijn opgeslagen. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogde zichtbaarheid van de producten, maar ook voor een betere presentatie en aantrekkelijkheid voor klanten.

Een ander innovatief aspect van de Arrondi is het gebruik van geavanceerde koeltechnologie, waardoor het energieverbruik aanzienlijk wordt verminderd. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar leidt ook tot lagere energiekosten voor winkeliers en horecaondernemers. Daarnaast is de Arrondi ontworpen met het oog op duurzaamheid en onderhoudsgemak. Het meubel heeft bijvoorbeeld een modulair ontwerp, wat betekent dat het eenvoudig kan worden gedemonteerd en gereinigd.

Kortom, de introductie van de Arrondi is een spannende ontwikkeling in de wereld van koel- en vriesmeubels. Het combineert innovatieve technologie met een opvallend design en aandacht voor duurzaamheid en onderhoudsgemak. Winkeliers en horecaondernemers kunnen profiteren van de verhoogde zichtbaarheid van producten en lagere energiekosten, terwijl klanten kunnen genieten van een aantrekkelijke en goed gepresenteerde selectie van producten.

Bekijk de hieronder de aftermovie.