ARCHIEF

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

Maandelijks archief juni 2022

KIES VOOR EEN ABONNEMENT EN KRIJG EEN FILM CADEAU

Heeft u of hebben uw klanten regelmatig wat te vertellen? Deel uw of hun verhaal in een aansprekende productpromo, projectfilm, aftermovie of testimonial. Kiest u nu voor een abonnement, dan krijgt u een film van ons cadeau.

Mocht u toevallig overwegen om regelmatig korte filmpjes te laten maken dan is het natuurlijk fantastisch om uw verhalen te delen in de vorm van een doeltreffende testimonial, imagefilm of aansprekende promo van ongeveer 1 minuut. Denk bijvoorbeeld aan het delen van klant ervaringen of een project waar jullie trots op zijn. Het kan natuurlijk ook gaan om het fraai in beeld brengen van jullie vestiging, showroom of het werkproces. Een instructiefilm voor educatieve doeleinden, werving voor een vacature of een aftermovie van een evenement dat jullie zelf organiseren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Als het om meerdere films gaat is het wellicht interessant om een abonnement voor 10 filmproducties in overweging te nemen. In dat geval betaalt u slechts voor negen films en is de eerste filmproductie (t.w.v. € 589,00) gratis. De genoemde bedragen zijn in Euro’s, exclusief 21% btw en inclusief reiskosten binnen de Benelux. Verder zijn voor iedere filmproductie twee uur opnames op één locatie, muziekrechten, audio en een eigentijdse montage tot 1 minuut inbegrepen. U kunt eenvoudig uw film boeken of een abonnement afsluiten door een mail te sturen naar info@whsmedia.eu.

DEEL KLANTERVARINGEN IN DE VORM VAN EEN TESTIMONIAL

Wij produceren naast bedrijfsfilms, instructiefilms en promovideo’s ook geregeld testimonials. Een testimonial is een vorm van communicatie waarin iemand jouw bedrijf, product of dienst aanprijst, ofwel klantervaringen.

Hierin vertelt iemand over zijn of haar ervaring. Om dit professioneel op locatie of in onze studio in beeld te brengen hebben we ervaren (zelfregisserende) cameramensen, technici en creatieve editors in huis. Ook voor voice-overs, radiocommercials en muziek(rechten) is MOTION MEDIA uw professionele partner. Met een frisse kijk op marketing en communicatie zorgen we dat juist uw film bijblijft. Bekijk hier het portfolio van MOTION MEDIA en onze showreel. Laat u inspireren!

Kies voor een abonnement en u krijgt een film t.w.v. € 600,- van ons cadeau.