ARCHIEF

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

Maandelijks archief juni 2022

KIES VOOR EEN ABONNEMENT EN KRIJG EEN FILM CADEAU

Heeft u of hebben uw klanten regelmatig wat te vertellen? Deel uw of hun verhaal in een aansprekende productpromo, projectfilm, aftermovie of testimonial. Kiest u nu voor een abonnement, dan krijgt u een film van ons cadeau.

Mocht u toevallig overwegen om regelmatig korte filmpjes te laten maken omdat u klantervaringen wilt delen, trots bent op een (bouw)project, een product introduceert, een vacature wilt promoten, deelneemt aan een beurs of zelf een evenement organiseert, dan hebben we een interessant voorstel. De prijs van een professionele filmproductie bedraagt normaliter € 589,- inclusief opnamen op locatie, reiskosten binnen Nederland en uiteraard een eigentijdse montage in uw huisstijl. Als u een abonnement afsluit voor 10 productpromo’s, projectfilms, aftermovies of testimonials, dan betaalt u slechts € 529,- per filmproductie (< 60 seconden). Uw voordeel bedraagt dan € 600,-, ofwel u krijgt een film van ons cadeau. Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw en een eventuele voice-over. U kunt eenvoudig uw film boeken of een abonnement afsluiten door een mail te sturen naar info@whsmedia.eu.

DEEL KLANTERVARINGEN IN DE VORM VAN EEN TESTIMONIAL

Wij produceren naast bedrijfsfilms, instructiefilms en promovideo’s ook geregeld testimonials. Een testimonial is een vorm van communicatie waarin iemand jouw bedrijf, product of dienst aanprijst, ofwel klantervaringen.

Hierin vertelt iemand over zijn of haar ervaring. Om dit professioneel op locatie of in onze studio in beeld te brengen hebben we ervaren (zelfregisserende) cameramensen, technici en creatieve editors in huis. Ook voor voice-overs, radiocommercials en muziek(rechten) is MOTION MEDIA uw professionele partner. Met een frisse kijk op marketing en communicatie zorgen we dat juist uw film bijblijft. Bekijk hier het portfolio van MOTION MEDIA en onze showreel. Laat u inspireren!

Kies voor een abonnement en u krijgt een film t.w.v. € 600,- van ons cadeau.