ARCHIEF

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

Maandelijks archief januari 2022

DR. OETKER PROFESSIONAL PRESENTEERT!

Onder de merken Dr. Oetker Professional bieden zij voor elke keuken een passende oplossing. Met onze producten – van basis- tot en met kant-en-klaar – ervaar je volop creativiteit en vrijheid de gehele dag door.

Regelmatig presenteert Dr. Oetker Professional haar producten op beurzen en evenementen.

Bekijk de aftermovie van de beursdeelname aan de Horecava.

PROJECTFOTOGRAFIE VOOR DENTAL PARTNERS

Of het nu gaat om interieurinrichting, behandelunits, apparatuur, technische installaties of verbruiksmaterialen, u vindt bij Dental Partners de zeer klantgerichte specialisten met jarenlange ervaring.

Ze zijn als geen ander in staat om uw wensen te vertalen in kwalitatieve oplossingen op maat. Dental Partners is een zelfstandige onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in integrale dienstverlening voor tandheelkundige praktijken. Wij verzorgen alle enige jaren de projectfotografie van alle door Dental Partners ingerichte tandartsen- en orthodontistenpraktijken. Bekijk een greep uit ons werk op de projectpagina van Dental Partners.

AFTERMOVIE BEURS BOUWPLAN

Beurs Bouwplan, Thuis in Wonen is dé beurs voor consumenten met nieuwbouwplannen, verbouwplannen, verduurzamingsplannen of andere wensen in en/of om de woning. Meer dan 80 bedrijven presenteren zich jaarlijks op de beursvloer.

De beurs wordt jaarlijks georganiseerd in EXPO Assen. In opdracht van de organisatie Plan Effect produceerden wij ook tijdens de feestelijke 25e editie de aftermovie. De hele film is te bekijken op de website van Beurs Bouwplan.

Bekijk de hieronder de teaser van de aftermovie voor onder andere social media.

REMONTABEL BOUWEN MET VBI KANAALPLAATVLOEREN

Robert ter Horst, directeur van AGRO NRG/ Home NRG, importeur en groothandel van zonnepanelen, haalde de inspiratie voor de uitbreiding van zijn kantoorpand van dichtbij.

In Hengelo werd bij het ontwerp van het nieuwe kantoorpand van Sensata uitgegaan van gebouwflexibiliteit en materialen met de meest optimale milieuprofielen. Had Hengelo de primeur op het gebied van geopolymeren? In Ootmarsum werd voor het eerst een volledig circulaire draagconstructie met kanaalplaatvloeren van VBI neergezet.

Bekijk de film over de circulaire draagconstructie van VBI.

FARM FRITES BAKT MET LIEFDE TIJDENS DE HORECAVA

Frites met ‘the fresh taste of the land’. Farm Frites vertelt er graag alles over: hoe ze dat doen, welke aardappelrassen ze telen, hoe ze dat zo duurzaam mogelijk doen, hoe hun telers echte groene vingers krijgen en natuurlijke over de familie ‘Farm’.

Welkom in de wereld van Farm Frites tijdens de Horecava. Wij verzorgden voor verschillende promotionele- en persdoeleinden de fotografie en een aftermovie.

Bekijk de promotionele film van Farm Frites.