ARCHIEF

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

Maandelijks archief oktober 2021

EEN FILM OVER ONDERWIJS ADVIES BUREAU MALTHA

OnderwijsAdviesBureau Maltha, kortweg OAB genoemd, is onderdeel van De Maltha groep. Bij het OAB worden de expertise en de meer dan 35 jarige ervaring en ontwikkeling van hoogwaardige onderwijsproducten uit De Maltha groep praktisch ingezet om schoolorganisaties te ontzorgen en te ondersteunen.

Het huidige onderwijs is continu onderhevig aan verandering. De maatschappelijke ontwikkelingen leggen steeds meer taken bij scholen neer met betrekking tot het opleiden van leerlingen. Ook door de technische mogelijkheden van digitaal onderwijs, die steeds beter aan zouden moeten sluiten bij de belevingswereld van leerlingen, wordt er steeds meer gevraagd van hun zelfstandigheid. Wij maakten een film over wat het OAB voor uw schoolorganisatie kan betekenen.

Bekijk de promotionele film over het OAB.

AANSPREKENDE FOTO’S VOOR TIA MARIA TIJDENS DE HUISHOUDBEURS

Tia Maria is de merknaam van een alcoholische drank. De likeur wordt gemaakt door ILLVA Saronno, de fabrikant van onder andere Disaronno en is een koffielikeur als Kahlúa.

Anders dan Kahlúa wordt Tia Maria gemaakt in Jamaica met Jamaica Blue Mountain koffiebonen. Ze kan puur of met ijs worden gedronken, en wordt ook vaak gebruikt als ingrediënt voor cocktails, met koffie, of in nagerechten. Ook tijdens deze editie van de Huishoudbeurs maakten wij in opdracht van Brandfuture aansprekende foto’s van de beursdeelname van Tia Maria.

KOM IN KAAPVERDISCHE SFEREN MET EEN FILM OVER LIVING ON THE BEACH

Living on the Beach legt haar focus volledig op exclusieve vastgoedprojecten op de Kaapverdische Eilanden. Zij zoeken het juiste vastgoed dat past een investeringsbudget met goede opbrengsten.

Al hun projecten zijn gelegen op het strand, frontline en zuid-west georiënteerd om te kunnen genieten van de prachtige sunset. Tijdens Second Home presenteerde Living on the beach hun aanbod en dienstverlening. Wij maakten hiervan een korte compilatie om nog meer in Kaapverdische sferen te komen.

Bekijk een sfeerimpressie van Living on the Beach.