ARCHIEF

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

Maandelijks archief september 2021

SPRONK BAKKERIJMACHINES PRESENTEERT ZICH TIJDENS BAKKERSVAK

Spronk Bakkerijmachines is al meer dan 45 jaar een gevestigde naam in de bakkerijtechniek. Op dit moment is al weer de derde generatie aangetreden. Bakkerijtechniek zit als het ware in de genen.

Dankzij jarenlange ervaring werken zij doelgericht aan totaaloplossingen. Bij de inrichting van een bakkerij is het essentieel dat de juiste keuzes worden gemaakt. Spronk bakkerijmachines presenteerde zich tijdens Bakkersvak in Rosmalen en wij verzorgde de fotografie en een aftermovie van een succesvolle beursdeelname.

Bekijk de aftermovie van Spronk Bakkerijmachines tijdens Bakkersvak.

ZO MOOI KAN STILTE ZIJN!

Nordic Silence is aanbieder van akoestische oplossingen op het kruispunt van vorm en akoestiek. Gereduceerde Scandinavische vormen gaan samen met de hoogste prestaties in akoestiek en brandwerendheid.

De producten ‘doen niet iets’ voor het geluid. Ze werken écht! Ze zijn door-en-door getest en vallen standaard in de hoogste akoestische klasse, klasse A. Daarbij voldoen ze aan de strengste normen van brandveiligheid. De heldere, ingetogen Scandinavische vormen versterken de vormentaal van de ruimte in plaats van ermee te concurreren. Nordic Silence biedt een breed pallet aan toepassingen zowel voor nieuwbouw als voor de renovatiemarkt. Eigenaar Bram Roose en de Ijslandse designer Bryndis Bolladottir vertellen over hun producten, samenwerking en de vele toepassingen tijdens de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer.

Bekijk de promotionele film van Nordic Silence.

EEN HOOPVOL VERSLAG VAN EEN GESLAAGDE CF-DAG

CF (Cystic Fibrosis) heeft op het leven van jonge mensen en hun omgeving grote impact. De NCFS organiseert jaarlijks een dag waar men graag veel wil herkennen bij elkaar.

Immers, herkenning geeft ook een gevoel van erkenning en dat is heel belangrijk. Het geeft zekerheid: ik sta er niet alleen voor, anderen voelen dit ook. En toch: als je zelf een kind met CF hebt, waar het niet goed mee gaat en die ook nog eens een andere, zeer ernstige aandoening ‘erbij’ heeft, dan herken je jezelf niet in een volwassen vrouw met CF, die rond de 50 jaar is en CF een ‘rustige‘ plaats in haar leven heeft kunnen geven. Zoveel mensen met CF, zoveel variatie. Om maar niet te spreken van de ouders, de grootouders, de schoonfamilies, de partners van mensen met CF, de broers en zussen.

Bekijk de door ons geproduceerde film over de CF-dag.